Overslaan en naar de inhoud gaan

Blog

Je bent zo sterk als je zwakste schakel. Daarom hechten we veel belang aan het transparant delen van begrijpbare kennis over de ins en outs van het digitale ecosysteem.

Facebook en Instagram advertentie-opmaak

Facebook- en Instagram advertentie opmaak.

Trek jij ook volop de kaart van social media advertising? Dan moet je heel wat strategische beslissingen maken. Je mag je gedachten echter niet laten afdwalen, want de laatste stap in het hele proces is van cruciaal belang: de opmaak van je advertentie.

Lees meer

Haal alles uit je LinkedIn bedrijfspagina

Haal alles uit je LinkedIn bedrijfspagina.

Met meer dan 3,5 miljoen gebruikers, behoort LinkedIn tot de één van de meest gebruikte social media kanalen in België. Waar het vroeger vooral gebruikt werd om openstaande vacatures te zoeken (aan user kant) en in te vullen (aan company kant), zien we dat het platform nu veel breder wordt ingezet. Het kan als bedrijf dus zeker interessant zijn om mee op die LinkedIntrein te springen. In deze blog lees je hoe je alles uit je bedrijfspagina haalt.

Lees meer

Facebook Bulletin

Zuckerberg introduceert Bulletin.

Geen trein waar Facebook niet de machinist van is. Dat bewijzen ze nog maar eens met the new kid in town: Bulletin. Zuckerberg kondigde het bestaan ervan via een Audio Room aan, en één dag later ook in dit artikel. De bedoeling van Bulletin? Creatievelingen met een vlotte pen (of stem) een plek geven op Facebook.

Lees meer

Maak social weer sociaal

Maak jouw social weer sociaal

Social media is social. Op de juiste kanalen zal je dan ook steeds jouw community terugvinden. Likes, reacties, vragen… Hoe meer (inter)actie, hoe beter. Maar hoe ga je correct om met de fans van jouw bedrijf? Wat doet een community groeien? We leggen graag uit hoe je zelf aan de slag kan met straf community management.

Lees meer

blog - social media iceberg

The social media iceberg

Het ijsbergverhaal. Een klassiek marketingpraatje? Zou je denken, maar Blue Zoo maakte er een relevante, kristalheldere social mediaversie van. Met deze ijsberg verduidelijken we hoe tailored advertising de ROAS van je social media advertising positief beïnvloedt.

Lees meer

Apple iOS 14

Hoe beperk je de impact van Apple iOS 14 op je Facebook advertising?

De uitrol van het nieuwe besturingssysteem van Apple (iOS 14) geeft gebruikers meer controle over het delen van hun data. Lees in deze blog hoe je met een paar kleine ingrepen de impact van deze update op jouw marketingstrategie kan beperken.

Lees meer