Overslaan en naar de inhoud gaan

Blog

Je bent zo sterk als je zwakste schakel. Daarom hechten we veel belang aan het transparant delen van begrijpbare kennis over de ins en outs van het digitale ecosysteem.

Return On Ad Spent

Dit moet je weten over ROAS

Wat levert social media advertising op voor jouw bedrijf? Laten we even toelichten wat het is en hoe je deze vooral ten voordele van jouw bedrijf kan meten.

Lees meer

6 Twitter Trends

Dé 6 Twitter trends uit het afgelopen jaar

Een Twitter trendrapport is voor een social media manager zoals oma’s appeltaart op zondag: om van te smullen. Wij hebben ons dan ook niet ingehouden en het rapport in no-time verorberd.

Lees meer

Introducing Lindsay

Nieuw volk bij Blue Zoo

There she is! De nieuwe zoo keeper in onze dierentuin. Ze staat haast te springen om over de omheining van het studentenleven te klimmen, recht de wijde wereld van social media in. Benieuwd naar dit nieuwe gezicht?

Lees meer

B | GIN blog

Flavoured by Blue Zoo

Bij Blue Zoo geloven we in passie, positiviteit en transparantie. Laat dat nu ook de basis zijn van onze B | GIN. De kleine bij, het blauwe kantje, een nieuw begin. Welke interpretatie dan ook, met deze gin klinken we graag op de avontuurlijke wereld van social media.

Lees meer

Nieuwe Facebook Updates

Vaarwel paginalikes!

Je hoeft geen social media manager te zijn om regelmatig een nieuwe Facebook update tegen te komen. Benieuwd naar de nieuwste verbeteringen? We geven je graag een heads up.

Lees meer

De voordelen van Google My Business

De voordelen van Google My Business

Misschien wel het meest underrated communicatiehulpmiddel ooit: Google My Business. Veel (kleine) bedrijven zien het over het hoofd of kennen het bestaan nog niet. Gelukkig heeft het heel wat voordelen en is het makkelijk op te zetten. En ohja, 't is gratis!

Lees meer