Opleidingen

Neem je de touwtjes liever zelf in handen? Dat kan! Wij zorgen voor een praktische digitale marketingopleiding op maat van jouw bedrijf. Content creatie, adverteren op social media en/of Google, de juiste aanpak van crisiscommunicatie,...: wij geven je graag de kennis en tools in handen. 

Onze opleidingen

Onze experts voorzien graag praktische en gepersonaliseerde opleidingen voor jouw bedrijf. Van 0 starten of al enige kennis? Wij stemmen de inhoud af op jouw niveau. 

Content creatie

Een sterke aanwezigheid op Facebook, Instagram en LinkedIn kenmerkt zich door kwalitatieve en creatieve content. Op basis van jouw doelgroep en doelstellingen helpen wij je op weg naar content die inspireert, uitnodigt en overtuigt.

Social media advertising

Dankzij doelgerichte advertenties via sociale media optimaliseer je het resultaat van je inspanningen. Wil je de absolute basis van het adverteren onder de knie krijgen, of ben je al klaar voor een cursus advanced advertising? 


Community management

Straffe content brengt een community in beweging. Community management is dan ook een niet te onderschatten taak voor je bedrijf.

SEO en SEA

Hoe hoger in de zoekresultaten verschijnen of de positie van jouw bedrijf in Google en YouTube waarborgen dankzij advertising? Wij geven een flinke duw in de juiste richting. 

In groep of individueel

Opleidingen voor individuen, voor kleine groepen (tot 5 personen) of een hele bende enthousiastelingen: you name it. Wij stemmen de inhoud, duur en locatie af op de noden van jouw bedrijf. 

Blue Zoo 3 lichtblauwe blobs die dicht bij elkaar staan