Vakmanschap op maat van de ronde tafel.

Vaklab

Het begeleiden van makers, studenten, starters en ondernemers in het realiseren van dromen en ambities. Dat is waar Vaklab om draait. Een missie die we bij Blue Zoo maar al te graag ondersteunen. Silke en Laura werden verwelkomd aan de ronde tafel in het Kasteel van Bokrijk. 13 dappere ridders kwamen daar samen met hetzelfde doel: hun sociale media versterken!

Vakmanschap op maat

De vraag van deze ambitieuze vakmensen was duidelijk: “Hoe kunnen wij onze business versterken met behulp van sociale media?” We gingen meteen aan de slag en stelden een hands-on workshop samen. We speelden daarbij meteen in op alle afzonderlijke deelnemers: we analyseerden hun bestaande sociale media kanalen, werkten enkele richtlijnen uit en zorgden voor inspirerende voorbeelden.

 

Moeilijker dan 1+1

De volledige opleiding werd opgedeeld in twee sessies. We begonnen met de basis voor een succesvolle social media aanpak: de regels van community management, tone of voice en natuurlijk het creëren van content. We gaven hen heel wat tips mee en lieten zien welke tools we bij Blue Zoo gebruiken voor het maken, plannen en posten van content. Om er de tweede sessie direct in te kunnen vliegen, gaven we de aanwezigen de opdracht mee om een Facebookpost voor te bereiden. Learning by doing!
 

Enkele dagen later kwamen we opnieuw samen. Deze keer voor een intensief maar onmisbaar deel van de opleiding: Facebook Advertising. Bij het (juist) opzetten van advertenties op Facebook en Instagram komt immers heel wat kijken. Voor wie is je advertentie bestemd? Hoe groot is je doelgroep? Hoeveel budget heb je nodig om hen te bereiken? Hoe is je advertentie het best samengesteld? Op welk kanaal moet deze verschijnen? We namen onze enthousiaste vakmensen bij de hand en legden stap voor stap het gebruik van Facebook Business Manager uit. 

Wil jij ook ondergedompeld worden in de wondere wereld van sociale media? Blue Zoo werkt voor jou graag een opleiding op maat uit. Beginneling? Of toch al wat ervaring? Wij zorgen voor de juiste lesinhouden. Zo ben je in een mum van tijd klaar om het wereldwijde web te veroveren. Contacteer ons voor een uitgewerkt plan op jouw niveau.

Volg ons voor al onze updates.
#BlueZooSocialMedia

  • Facebook
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle

Kempische Steenweg 303 bus 200

3500 Hasselt

2020 Blue Zoo BV

HR-logo-w.png

Met de steun van