Stories

Over ons werk, inzicht en ervaringen.

In tijden van schaarste op de arbeidsmarkt en de ‘war on talent’ kan het vinden van de juiste profielen voor je vacatures een heuse uitdaging zijn. Gelukkig zijn er een heleboel hulpmiddelen die je helpen om de juiste doelgroepen aan te spreken. Een paar daarvan zitten gebundeld in de LinkedIn Talent Solutions. Hoe je die efficiënt gebruikt? Dat leggen we je graag uit. 

5 tips om je vacatures in te vullen via social media

Zoals je wel weet zijn social media uitermate geschikt om je product gericht te adverteren naar (potentiële) klanten. Maar wist je dat je het ook kan gebruiken om je openstaande vacatures ingevuld te krijgen? In deze blog vind je 5 tips om social media in te zetten als extra schakel in je aanwervingsproces.

Zo optimaliseer je jouw LinkedIn-profiel

Uit een bevraging door Adecco bij recruiters blijkt dat 94% eerst het LinkedIn-profiel bekijkt voordat ze een kandidaat uitnodigen voor een sollicitatiegesprek. Je eerste indruk maak je dus niet tijdens een persoonlijk gesprek, maar met je profiel op dit kanaal. Het updaten en verbeteren van je LinkedInprofiel is dus een cruciale stap in het verkrijgen van je droomjob. Bovendien toont het aan dat je je weg kent in de digitale wereld, een soft-skill die steeds belangrijker wordt.

Please reload

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle

Kempische Steenweg 303 bus 200

3500 Hasselt

2020 Blue Zoo BV

HR-logo-w.png

Met de steun van