Stories

Over ons werk, inzicht en ervaringen rond community management, social advertising,...

7 Facebooktips om te presteren zoals SPORTA.

Op zomerkamp met de bengels of met de fiets de Mon Ventoux op: SPORTA doet je bewegen! Ook heel wat social media resultaten tonen zich van hun sportiefste kant dankzij het straffe marketingteam. Hier zijn 7 handige lessen uit onze opleiding Facebook Advertising, die ook jouw social media communicatie zullen versterken.

Community building bij werknemers.

Dezelfde sfeer en gezelligheid onder de collega’s, maar dan vanop afstand? Mobiliteitsspeler Q8 is er met de hulp van Blue Zoo succesvol in geslaagd om tijdens de coronacrisis een online Facebookcommunity uit te rollen voor al haar medewerkers, om zo nog sterker te focussen op de verbondenheid. Zowel op kantoor als thuis staat Q8 er voor haar medewerkers. We leggen je graag uit hoe ze dit o.a. doen via Facebook.

CASE: BMW Motorrad Belux, early believer.

BMW motorrijders weten het al langer: je kiest niet zomaar voor een BMW motor. Je kiest voor de beleving, het enthousiasme, het vrijheidsgevoel en, laat ons een kat een kat noemen, de kwaliteit van BMW. Aan ons de opdracht om die rit ook op social media verder te zetten. 

5 aandachtspunten voor je Facebookpagina

Waar moet je op letten bij het maken van een Facebookpagina? We geven je graag 5 tips mee waarmee je zeker bent dat je goed kan starten.

5 redenen waarom social media niet lijkt te werken voor jouw bedrijf.

“Social media werkt niet voor ons bedrijf.” Dit horen we wel eens tijdens een eerste kenningsmakingsgesprek. De achterliggende oorzaken zijn uiteenlopend, maar komen vaak neer op één van deze vijf redenen.

Please reload

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle

Kempische Steenweg 303 bus 200

3500 Hasselt

2020 Blue Zoo BV

HR-logo-w.png

Met de steun van