• Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle

Kempische Steenweg 303 bus 200

3500 Hasselt

2020 Blue Kangaroo BVBA

HR-logo-w.png

Met de steun van

Stories

Over ons werk, inzicht en ervaringen.

Crisis Checklist

Een crisis ligt altijd op de loer voor een bedrijf. Dat dit ook chaos met zich meebrengt (in je organisatie en in je communicatie), hoeven we wellicht niet te benadrukken. 


Onze Crisis checklist benadrukt welke communicatiemiddelen onmisbaar zijn en welke voor net dat beetje extra kunnen zorgen. 

Instagram gaat de strijd aan tegen Corona.

Met 3 nieuwe features biedt Instagram zo goed mogelijk ondersteuning tijdens de COVID-19 crisis. Hier lees je wat je er allemaal mee kan doen.

De zoektocht naar respondenten.

De Digimeter is gebaseerd op antwoorden van 2.754 respondenten. Imec riep onze hulp in om 3 specifieke doelgroepen aan te spreken die traditioneel minder vertegenwoordigd zijn in de resultaten: laaggeschoolden, senioren en studenten.

New Blue Zoo animals, Niel & Robin

Whale hello there! We stellen jullie graag voor aan Robin en Niel, twee studenten van PXL Communicatiemanagement en de nieuwste dieren in onze dierentuin. Drie maanden lang zullen ze werken als een paard en zich verdiepen in de oceaan van sociale media.

8 tips voor meer Instagramvolgers

​Meer volgers op het Instagram account van je bedrijf, klinkt aanlokkelijk hé? Wanneer je (nog) geen advertentiebudget inzet, moet je rekenen op het organisch bereik van je pagina. Maar met een paar slimme trucjes kan je dat aantal flink laten stijgen!

Vakmanschap op maat van de ronde tafel.

Silke en Laura werden verwelkomd aan de ronde tafel in het Kasteel van Bokrijk. 13 dappere ridders kwamen daar samen met hetzelfde doel: hun sociale media versterken!

Bij Blue Zoo zitten we goed. Ook letterlijk sinds de bootcamp van Supergoed. Koen Wijgaerts en Lene Schreurs gingen aan de slag om Silke, Laura en Laurien (nog) gezonder te laten werken. De 7 beste ergonomische lessen voor op kantoor? Here you go! 

Waarop hoop je wanneer je helemaal overmand wordt door kanker? Hoe vertel je aan je kinderen dat je kanker hebt? En wat met je partner en vrienden? Switch to Hope is een online platform en ontmoetingsmoment voor mensen met kanker en hun directe omgeving. Een project vol betekenis dat we samen met PR bureau Ketchum graag in handen namen.

Kerstmis op social media. Dit zijn onze favoriete posts!

Onder social media managers is het een onafgesproken strijd om steeds de leukste posts rond de feestdagen te maken. Wij genieten er vooral van om de beste te zien verschijnen. Een greep uit onze favorieten!

Hoe gebruiken bedrijven Instagram Stories?

Sneak peeks, behind the scenes, productlanceringen... Goed communicatiemateriaal is het absoluut. Het ook goed inzetten op social media is andere koek. Wist je dat 59% van alle links in Instagram Stories naar een shoppingpagina leidt?

Jij kan een blind kind voor het eerst laten zien.

A view for a view. Zo luidt de campagne van Light For The World. In samenwerking met Supermachine, Walkie Talkie en fotograaf Jef Boes maakt de campagne mensen bewust van vermijdbare blindheid bij kinderen in Afrika. Hoe meer mensen de video zien, hoe meer blinde kinderen kunnen zien. Daar werken wij graag aan mee!

Sirenes bij je thuis in de buurt horen, maar niet weten wat er gebeurd is? We zijn allemaal nieuwsgierig natuurlijk. Wel, de politie van Antwerpen helpt je ook zeer snel via Twitter, Facebook en Instagram.

Blue Zoo zorgde voor de gepaste opleiding om Politie Antwerpen strategisch te versterken op sociale media. Zo weet jij snel waarom de combi’s zo massaal uitrukken, welke interventie-eenheid paraat staat of kan je je complimenten geven aan de wijkagent.

 

Benieuwd hoe je advertenties in Instagram Stories beter kan inzetten?
We geven je 5 tips!

En waarom wij hier graag aan meewerken.

Bij ToekomstATELIERdelAvenir (alias TADA) gaan honderden maatschappelijk kwetsbare tieners uit Brusselse buurten zoals Molenbeek, elk weekend van het schooljaar, vol goesting naar de zaterdagschool. Ze ontdekken er zichzelf en de maatschappij via plezante praktijkles van bevlogen professionals, zoals bijvoorbeeld journalisten, rechters, ondernemers, verpleegkundigen, dokters of mecaniciens. (Tada.brussels, 2019)

Please reload