Stories | Blue Zoo

Stories

Over ons werk, inzicht en ervaringen rond community management, social advertising,...

CASE: BMW Motorrad Belux, early believer.

BMW motorrijders weten het al langer: je kiest niet zomaar voor een BMW motor. Je kiest voor de beleving, het enthousiasme, het vrijheidsgevoel en, laat ons een kat een kat noemen, de kwaliteit van BMW. Aan ons de opdracht om die rit ook op social media verder te zetten. 

5 aandachtspunten voor je Facebookpagina

Waar moet je op letten bij het maken van een Facebookpagina? We geven je graag 5 tips mee waarmee je zeker bent dat je goed kan starten.

5 redenen waarom social media niet lijkt te werken voor jouw bedrijf.

“Social media werkt niet voor ons bedrijf.” Dit horen we wel eens tijdens een eerste kenningsmakingsgesprek. De achterliggende oorzaken zijn uiteenlopend, maar komen vaak neer op één van deze vijf redenen.

De afgelopen maanden ontdekten we de mogelijkheden van videobellen. Apps als Zoom, Houseparty en Google Hangouts kenden een enorme stijging in het aantal gebruikers. Ook Instagram en Snapchat breidden hun functionaliteiten uit met Co-Watching en groepsvideochats. Met Messenger Rooms wil ook Facebook nu op de videobel-trein springen. 

Afgelopen zondag stonden social media vol met mama’s die in de bloemetjes werden gezet. Ook bedrijven deden graag mee aan deze speciale dag. Vorige week gaven wij onze zes tips voor een geslaagde Moederdag op social media, vandaag kijken we terug op onze favorieten van afgelopen zondag!

1 / 4

Please reload

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle

Kempische Steenweg 303 bus 200

3500 Hasselt

2020 Blue Kangaroo BVBA

HR-logo-w.png

Met de steun van