• Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle

Kempische Steenweg 303 bus 200

3500 Hasselt

2020 Blue Kangaroo BVBA

HR-logo-w.png

Met de steun van

Stories

Over ons werk, inzicht en ervaringen.

8 tips voor meer Instagramvolgers

Instagram wordt steeds vaker gebruikt als een zoekmachine om nieuwe merken, posts, hashtags en locaties te vinden. Als bedrijf is het dan ook belangrijk om tussen de zoekresultaten te verschijnen!

Vakmanschap op maat van de ronde tafel.

Silke en Laura werden verwelkomd aan de ronde tafel in het Kasteel van Bokrijk. 13 dappere ridders kwamen daar samen met hetzelfde doel: hun sociale media versterken!

Bij Blue Zoo zitten we goed. Ook letterlijk sinds de bootcamp van Supergoed. Koen Wijgaerts en Lene Schreurs gingen aan de slag om Silke, Laura en Laurien (nog) gezonder te laten werken. De 7 beste ergonomische lessen voor op kantoor? Here you go! 

Waarop hoop je wanneer je helemaal overmand wordt door kanker? Hoe vertel je aan je kinderen dat je kanker hebt? En wat met je partner en vrienden? Switch to Hope is een online platform en ontmoetingsmoment voor mensen met kanker en hun directe omgeving. Een project vol betekenis dat we samen met PR bureau Ketchum graag in handen namen.

Kerstmis op social media. Dit zijn onze favoriete posts!

Onder social media managers is het een onafgesproken strijd om steeds de leukste posts rond de feestdagen te maken. Wij genieten er vooral van om de beste te zien verschijnen. Een greep uit onze favorieten!

Hoe gebruiken bedrijven Instagram Stories?

Sneak peeks, behind the scenes, productlanceringen... Goed communicatiemateriaal is het absoluut. Het ook goed inzetten op social media is andere koek. Wist je dat 59% van alle links in Instagram Stories naar een shoppingpagina leidt?

Jij kan een blind kind voor het eerst laten zien.

A view for a view. Zo luidt de campagne van Light For The World. In samenwerking met Supermachine, Walkie Talkie en fotograaf Jef Boes maakt de campagne mensen bewust van vermijdbare blindheid bij kinderen in Afrika. Hoe meer mensen de video zien, hoe meer blinde kinderen kunnen zien. Daar werken wij graag aan mee!

Sirenes bij je thuis in de buurt horen, maar niet weten wat er gebeurd is? We zijn allemaal nieuwsgierig natuurlijk. Wel, de politie van Antwerpen helpt je ook zeer snel via Twitter, Facebook en Instagram.

Blue Zoo zorgde voor de gepaste opleiding om Politie Antwerpen strategisch te versterken op sociale media. Zo weet jij snel waarom de combi’s zo massaal uitrukken, welke interventie-eenheid paraat staat of kan je je complimenten geven aan de wijkagent.

 

Benieuwd hoe je advertenties in Instagram Stories beter kan inzetten?
We geven je 5 tips!

En waarom wij hier graag aan meewerken.

Bij ToekomstATELIERdelAvenir (alias TADA) gaan honderden maatschappelijk kwetsbare tieners uit Brusselse buurten zoals Molenbeek, elk weekend van het schooljaar, vol goesting naar de zaterdagschool. Ze ontdekken er zichzelf en de maatschappij via plezante praktijkles van bevlogen professionals, zoals bijvoorbeeld journalisten, rechters, ondernemers, verpleegkundigen, dokters of mecaniciens. (Tada.brussels, 2019)

Please reload