Overslaan en naar de inhoud gaan
content_creatie

Content creatie

Een sterke en efficiëntie aanwezigheid op sociale media kenmerkt zich door doeltreffende en creatieve content. Op basis van jouw doelgroep en strategie ontwikkelen we samen content die inspireert, uitnodigt en overtuigt.

Advertising

Dankzij doelgerichte advertenties optimaliseer je het resultaat van je inspanningen. Je krijgt waar voor je geld, doordat wij campagnes evalueren en optimaliseren dankzij uitgebreide monitoring en bijhorende statistieken.

advertising
community_management

Community management

Alles start met het luisteren en spreken naar je doelgroep via de kanalen van vandaag en morgen. Zet je je eerste stappen of ben je er al een tijdje mee bezig? We leren je graag beter scoren bij je doelgroep, gefundeerd met een doordachte strategie.

Opleidingen

Neem je de touwtjes liever zelf in handen? Geen probleem. Van Facebook advertising tot de juiste aanpak van crisiscommunicatie. Waar je bedrijf ook nood aan heeft, wij zorgen voor een opleiding op maat!

opleidingen

Blue Kangaroo

Blue Kangaroo helpt community managers en crisis managers snel het juiste antwoord te bieden op vragen vanuit de community. 

Let's hop!

Blue Caribou

Blue Caribou is de ontbrekende schakel in jouw aanwervingsproces, aangedreven door onze expertise in social media.

Graze on.