De afgelopen maanden ontdekten we de mogelijkheden van videobellen. Apps als Zoom, Houseparty en Google Hangouts kenden een enorme stijging in het aantal gebruikers. Ook Instagram en Snapchat breidden hun functionaliteiten uit met Co-Watching en groepsvideochats. Met Messenger Rooms wil ook Facebook nu op de videobel-trein springen. 

Facebook kondigde eind april al aan dat ze een eigen functie hadden ontwikkeld om te videobellen en vandaag hebben ze deze dus gelanceerd voor het grote publiek. Met de nieuwste update van de mobiele en de desktop-app krijgt iedereen toegang tot Messenger Rooms. 

Messenger Rooms geeft gebruikers de mogelijkheid om te videochatten met 50 mensen. In tegenstelling tot andere chat-apps moeten de deelnemers geen account hebben op Messenger. Je kan namelijk gewoon met een link je familie, vrienden en collega’s uitnodigen in de groepschat. 

Apps zoals Zoom en Houseparty kregen al te maken met kritiek omdat mensen zonder toestemming je groepsgesprek binnen konden komen. Facebook heeft naar deze problemen geluisterd, met als oplossing: een host die ongewenste gasten kan verwijderen, die enkel kunnen terugkeren moet toestemming van de host. 

 

Meer lezen?

Een geslaagde Moederdag op social media

Afgelopen zondag stonden social media vol met mama’s die in de bloemetjes werden gezet. Ook bedrijven deden graag mee aan deze speciale dag. Vorige week gaven wij onze zes tips voor een geslaagde Moederdag op social media, vandaag kijken we terug op onze favorieten van afgelopen zondag!

Instagram gaat de strijd aan tegen Corona.

Met 3 nieuwe features biedt Instagram zo goed mogelijk ondersteuning tijdens de COVID-19 crisis. Hier lees je wat je er allemaal mee kan doen.

Hoe gebruiken bedrijven Instagram Stories?

Sneak peeks, behind the scenes, productlanceringen... Goed communicatiemateriaal is het absoluut. Het ook goed inzetten op social media is andere koek. Wist je dat 59% van alle links in Instagram Stories naar een shoppingpagina leidt?

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle

Kempische Steenweg 303 bus 200

3500 Hasselt

2020 Blue Zoo BV

HR-logo-w.png

Met de steun van