• Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle

Kempische Steenweg 311 bus 1.02

3500 Hasselt

2019 Blue Kangaroo BVBA

HR-logo-w.png

Met de steun van

Privacy- en cookieverklaring

In deze privacy- en cookieverklaring wordt verstaan onder (i) ‘wij’: BLUE KANGAROO BVBA (Blue Zoo), met maatschappelijke zetel te Broekbornstraat 7, 3720 Kortessem en met ondernemingsnummer 0646.886.367, www.bluezoo.be en afgeleiden en (ii) ‘u’: iedere natuurlijke persoon die gebruikt maakt van onze website en/of ons online platform. Deze privacy- en cookieverklaring is eveneens online beschikbaar op onze website.

Algemene disclaimers
Tenzij anders aangegeven, is de inhoud van onze Website en Applicatie, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen en pictogrammen, auteursrechtelijk beschermd materiaal van Blue Kangaroo BVBA en zijn leveranciers en gelieerde ondernemingen, en bevatten handelsmerken, servicemerken en handelsnamen van Blue Kangaroo BVBA en zijn leveranciers en gelieerde ondernemingen. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN. U mag de inhoud ALLEEN gebruiken voor informatie over, evaluatie en / of aanschaf van onze Applicatie en andere producten en diensten zoals die te vinden zijn op onze Website. We doen er alles aan om nauwkeurige en tijdige informatie te verstrekken; er kunnen echter onbedoelde technische feitelijke onnauwkeurigheden, weglatingen en typografische fouten zijn, waarvoor wij onze excuses aanbieden. Blue Kangaroo behoudt zich het recht voor om op elk moment en zonder kennisgeving wijzigingen en correcties aan te brengen. Onze Website en bijbehorende inhoud worden geleverd op een "as-is" en "as-available" basis. Blue Kangaroo kan er niet voor zorgen dat bestanden die u downloadt van onze Website of onze Applicatie gebruikt, vrij zijn van virussen of contaminatie of destructieve functies. We behouden ons het recht voor om deze privacyverklaring te wijzigen. We zullen via de Website kennisgeving doen van belangrijke wijzigingen in deze Privacyverklaring ten minste dertig (30) werkdagen voordat de wijziging van kracht wordt.

 

Definities
1. "Niet-persoonlijke informatie" is informatie die op geen enkele manier persoonlijk identificeerbaar is en die automatisch wordt verkregen door uw eenvoudige gebruik van onze Website of onze Applicatie met een webbrowser.

2. "Persoonlijk identificeerbare informatie" is niet-openbare informatie die persoonlijk identificeerbaar is en wordt verkregen in verband met het verlenen van diensten aan u. Het kan informatie bevatten zoals, maar niet beperkt tot, naam, adres, telefoonnummer, bedrijfsnaam, transactie-informatie met betrekking tot uw aankoop van de Services, creditcard- of bankpasnummer, vervaldatum en verificatienummer.

3. "Inhoud van de klant" is elke inhoud die door de klant en / of zijn geautoriseerde eindgebruikers naar de Blue Kangaroo-servers wordt geüpload met behulp van de Blue Kangaroo-service. Dit omvat, maar is niet beperkt tot: tekst, rich-text, contactinformatie, afbeeldingen, documenten of andere bestanden.

Privacybeleid van toepassing
Dit gedeelte van het Beleid behandelt de behandeling van informatie op onze Website (https://www.bluezoo.be) en Toepassing (https://app.bluekangaroo.be).

1. Verzamelde informatie
Wanneer u onze Applicatie invoert, verzamelen wij niet-persoonlijke informatie (Informatie die via cookies, webbakens en browserinformatie naar ons wordt verzonden). Evenzo, om u zinvolle Diensten te bieden en om andere redenen, kunnen wij persoonlijk identificeerbare informatie over u verzamelen uit de volgende bronnen: Informatie die u ons geeft via applicaties of formulieren op onze Website en / of Applicatie; of Informatie over uw financiële transacties met ons en onze gelieerde ondernemingen (aannemers en dienstverleners) ("Factureringsinformatie"); of informatie die u ons stuurt via elk medium, inclusief maar niet beperkt tot: teksten, mail, telefoon en sociale media-interactie; of informatie die u ons stuurt wanneer u contact opneemt met de klantenservice van Blue Kangaroo om vragen van klanten nauwkeurig te categoriseren en hierop te reageren.

 

Web Beacons
We kunnen webbakens, pixels, tags voor anonieme advertentienetwerken en cookies gebruiken om advertenties effectiever te presenteren of om sitefuncties aan onze gebruikers te geven, evenals om niet-persoonlijke informatie over uw gebruik van onze website te verzamelen, om geanonimiseerde, geaggregeerde audits te verzamelen , onderzoek en rapportage voor adverteerders, en om gegevens te verzamelen met betrekking tot uw gebruik van promoties of nieuwsbrieven. Als u een niet-geregistreerde bezoeker van de site bent, is de enige informatie die wij verzamelen niet-persoonlijke gegevens door het gebruik van cookies of webbakens.

Gebruik van cookies
Onze Website kan een "cookie" naar uw computer sturen. Een cookie is een klein stukje gegevens dat vanaf een webserver naar uw browser wordt verzonden en wordt opgeslagen op de harde schijf van uw computer. Cookies stellen ons in staat u als gebruiker te herkennen wanneer u met dezelfde computer en webbrowser naar de toepassing terugkeert. We kunnen ook cookies gebruiken om de toepassing voor u persoonlijk te maken. U kunt ervoor kiezen om cookies uit te schakelen in uw browserinstellingen, maar dit kan sommige of alle functionaliteit van onze applicatie doorbreken. Om het gebruik van onze Applicatie verder te optimaliseren, kunnen geautoriseerde derde partijen cookies in uw browser plaatsen. We slaan geen niet-versleutelde persoonlijk identificeerbare informatie op in de cookies.

 

Het opslaan van cookies

 

Wij streven ernaar om u duidelijk te informeren over de wijze waarop cookies op onze websites worden gebruikt en waarop ze op uw toestel (computer, tablet, smartphone, etc.) worden opgeslagen om zo uw bezoek aan onze websites aangenamer te maken en beter af te stemmen op uw behoeften en voorkeuren.
 

Wat zijn cookies en waarom gebruiken wij cookies?

 

Cookies zijn kleine data- of tekstbestanden die op uw computer of mobiel toestel worden geplaatst en opgeslagen wanneer u een website bezoekt. Cookies helpen ons om uw bezoek aan onze website te optimaliseren door een aantal nuttige taken uitvoeren, zoals het verbeteren van de beveiliging van een website en van de algemene gebruikerservaring. Zo kan de website de pagina’s die u heeft bezocht en uw voorkeuren (zoals gebruikersnaam, taal, lettergrootte en andere voorkeuren) onthouden zodat u die niet bij ieder bezoek aan de website opnieuw hoeft in te vullen. Andere cookies moeten een analyse van informatie toelaten zoals het aantal bezoeken op een website. Nog andere cookies worden gebruikt voor marketingdoeleinden.

 

Om optimaal gebruik te maken van onze website is het daarom aan te raden om cookies te activeren en/of te aanvaarden op uw computer of mobiel toestel. Zonder ingeschakelde cookies zijn wij niet in staat om u een probleemloos bezoek op onze website te garanderen, aangezien de kans bestaat dat uw bezoek wordt onderbroken of vertraagd en dat u geen toegang heeft tot bepaalde delen van een website of deze niet kan gebruiken. Indien u niettemin wenst om de cookies te verwijderen of te blokkeren, kan u uw browserinstellingen aanpassen.

 

Hoewel de meeste internetbrowsers standaard zijn ingesteld om cookies te aanvaarden, kan u de reeds geplaatste cookies verwijderen en het plaatsen van nieuwe cookies beperken of blokkeren door uw browserinstellingen aan te passen. De wijze waarop de browserinstellingen kunnen worden aangepast, verschilt per browser. Meer informatie over uw browserinstellingen vindt u op aboutcookies.org of in het "Help"-menu van uw internetbrowser.

 

Indien u cookies verwijdert of blokkeert, betekent dit wel dat u daarna uw voorkeuren bij ieder bezoek opnieuw moet instellen en dat sommige delen van de website niet (naar behoren) werken.

 

Welke cookies gebruiken wij?

 

Op onze websites worden sessiegebonden (tijdelijke cookies die verdwijnen van zodra u de browser sluit) en permanente cookies (cookies die op uw computer blijven staan, ook nadat u de browser heeft gesloten) gebruikt voor de volgende doeleinden: Processen: Procescookies laten de website functioneren en leveren diensten die u verwacht, zoals navigatie, toegang tot beveiligde zones, etc. Aangezien de website zonder deze cookies niet behoorlijk zou functioneren, zijn de procescookies essentieel. Voorkeuren: Dankzij de voorkeurcookies kan de website uw voorkeuren in verband met de website onthouden, zoals taal, lettergrootte, etc. Deze cookies zijn niet noodzakelijk, maar ze verbeteren wel de gebruikerservaring, aangezien u uw voorkeuren niet steeds opnieuw moet ingeven.Beveiliging: De beveiligingscookies worden gebruikt om u te authentiseren, frauduleus gebruik van logingegevens te voorkomen, gebruikersgegevens te beschermen, etc. Deze cookies zijn van wezenlijk belang voor onze beveiligde websites. Prestaties: De prestatiecookies verzamelen nformatie over hoe u omgaat met een website. Deze informatie omvat o.a. de pagina's die u het vaakst bezoekt, uw activiteit op de website en hoe vaak u terugkeert. Deze verzamelde gegevens worden normaal anoniem gebruikt en geanalyseerd (met behulp van Google Analytics) voor statistische doeleinden met het oog op de verbetering van de website en de surfervaring.

 

Indien u niet wilt dat er gegevens over uw websitebezoek doorgegeven worden aan Google Analytics kan u de Google Analytics Opt-out Browser Add-on (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl) downloaden en installeren.


Logbestanden, IP-adressen en browserinformatie
Wanneer u onze Applicatie bezoekt, ontvangen wij de URL van de site van waaruit u bent gekomen en de site waarnaar u op weg bent. We ontvangen ook het internetprotocol-adres ('IP') van uw computer (of de proxyserver die u gebruikt om toegang te krijgen tot het World Wide Web), uw computerbesturingssysteem en het type webbrowser dat u gebruikt, uw mobiele apparaat (inclusief uw UDID ) en mobiel besturingssysteem (als u onze website bezoekt met een mobiel apparaat), evenals de naam van uw internetprovider of uw mobiele provider. Blue Kangaroo kan ook locatiegegevens ontvangen die aan hem worden doorgegeven via services van derden of GPS-apparaten die u hebt ingeschakeld. Deze informatie kan door Blue Kangaroo en geselecteerde partners worden gebruikt om de gebruikerservaring bij het gebruik van onze applicatie te optimaliseren.

2. Gebruik van verzamelde informatie
We gebruiken zowel niet-persoonlijke informatie als persoonlijk identificeerbare informatie om de gevraagde services uit te voeren. Als u bijvoorbeeld een Blue Kangaroo-proef aanvraagt, zullen we de verstrekte informatie gebruiken om contact met u op te nemen over uw interesse in onze toepassing. We kunnen deze informatie ook gebruiken voor marketingdoeleinden. We kunnen bijvoorbeeld contact met u opnemen om uw interesse in Blue Kangaroo verder te bespreken, inclusief promoties of evenementen. We kunnen de verzamelde informatie gebruiken om ons websitebeleid te handhaven, of om onze rechten en intellectuele eigendom of de rechten van anderen die de applicatie gebruiken te beschermen. We gebruiken webbakens, cookies en / of logbestanden om de applicatie te gebruiken en te verbeteren en het gebruik ervan te volgen. We gebruiken Factureringsinformatie uitsluitend om de financiële kwalificaties te controleren en de betaling te innen en af ​​te dwingen. We kunnen persoonlijk identificeerbare informatie gebruiken om u herinneringen, technische kennisgevingen, updates, beveiligingswaarschuwingen en ondersteuning te sturen wanneer dat nodig of gewenst is. We kunnen de informatie publiceren die bedoeld is om door u openbaar te worden gemaakt. U bent verantwoordelijk voor de juistheid van de persoonlijk identificeerbare informatie die u ons verstrekt. Onnauwkeurige informatie zal van invloed zijn op uw vermogen om toegang te krijgen tot onze Applicatie, en onze mogelijkheid om contact met u op te nemen zoals beschreven in dit Privacybeleid (houd dus uw e-mailadres en andere belangrijke informatie te allen tijde volledig up-to-date).


3. Links naar andere websites
Onze Website en / of Applicatie kan links naar andere websites bevatten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de acties, praktijken of inhoud van dergelijke websites die gelinkt zijn naar of van onze Website en / of Applicatie. U begrijpt dat dergelijke websites mogelijk hun eigen juridische documenten hebben waarmee u akkoord moet gaan voordat u deze gebruikt en dat we geen controle hebben over deze juridische documenten. Zoals altijd begrijpt u dat het uw verantwoordelijkheid is om uw legaal gebruik van een website te verifiëren, evenals het gebruik van informatie van de website bij de betreffende website-eigenaar.

4. Klantengetuigenissen
We kunnen een lijst met klanten en getuigenissen op de website plaatsen die informatie bevatten zoals klantnamen en titels van personeel van de klant. We verkrijgen de toestemming van elke klant voorafgaand aan het plaatsen van informatie op een dergelijke lijst of het plaatsen van testimonials.

5. Delen van verzamelde informatie
We kunnen uw persoonlijke gegevens delen met onze serviceproviders, zodat zij namens ons diensten kunnen verlenen. We kunnen uw gegevens ook delen met onze gecontracteerde serviceproviders om de kwaliteit van de verstrekte informatie te waarborgen. Wij delen, verkopen, verhuren of verhandelen geen informatie met derden voor hun promotionele doeleinden. We gebruiken externe serviceproviders om creditcardverwerking te beheren. Het is deze serviceprovider niet toegestaan ​​factureringsinformatie op te slaan, te bewaren of te gebruiken, behalve voor het enige doel van het verwerken van betalingen namens ons. We behouden ons het recht voor om persoonlijk identificeerbare gegevens te gebruiken of openbaar te maken als dit wettelijk vereist is of als we redelijkerwijs van mening zijn dat gebruik of openbaarmaking noodzakelijk is om onze rechten te beschermen en / of om te voldoen aan een gerechtelijke procedure, gerechtelijk bevel of juridische procedure.

6. E-mailbeleid
U kunt zich altijd afmelden voor het ontvangen van e-mailcorrespondentie van ons voor marketingdoeleinden door op de link 'Abonnement opzeggen' in nieuwsbrieven per e-mail te klikken. Als Blue Kangaroo-klant kunt u zich altijd afmelden voor het ontvangen van e-mailmeldingen met betrekking tot uw account via uw accountinstellingen. Blue Kangaroo zal u nooit e-mailen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

 

7. Eigendomsoverdracht
Als het volledige of substantiële eigendom van onze Website of Applicatie zou veranderen, kan uw gebruikersinformatie worden overgedragen aan de nieuwe eigenaar, zodat de service de activiteiten kan voortzetten. Bij dergelijke overdracht van informatie blijft uw gebruikersinformatie onderworpen aan de beloften van ons dan geldende Privacybeleid.


8. Veiligheid
We hebben passende voorzorgsmaatregelen geïmplementeerd om persoonlijk identificeerbare gegevens en klantcontent te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, om de nauwkeurigheid van gegevens te behouden en om te zorgen voor het juiste gebruik. Klanten zijn verantwoordelijk voor het handhaven van de beveiliging en vertrouwelijkheid van hun gebruikersnamen en wachtwoorden en het instellen van administratieve besturingselementen voor dergelijke beveiligingen.


9. Uw gegevens corrigeren en bijwerken
U mag persoonlijk identificeerbare informatie met betrekking tot u verifiëren, bijwerken of wijzigen. Als u uw factureringsgegevens wilt bijwerken, moet u uw registratiegegevens verwijderen of uw account beëindigen, stuur een e-mail naar support@bluekangaroo.be. Voor andere informatie kunt u een verzoek per brief, e-mail of fax sturen gericht aan het adres dat in deze Privacyverklaring wordt vermeld. Geef in elk schriftelijk verzoek de volgende informatie op: naam, contactgegevens en de aard van het verzoek, bijvoorbeeld: bekijk en / of bewerk informatie, vraag naar gebruik en / of openbaarmaking. We kunnen van u verlangen dat u aanvullende informatie verstrekt om ons te helpen bij het vinden van uw informatie of om uw identiteit te verifiëren.

Privacybeleid voor klantinhoud
Dit gedeelte van het beleid behandelt de afhandeling van informatie die klanten verstrekken in onze service en applicatie

1. Verzamelde informatie

Blue Kangaroo verzamelt alle door de klant verstrekte inputgegevens ("klantgegevens"), inclusief maar niet beperkt tot: platte tekst, rich-text, contactinformatie, documenten, afbeeldingen of andere bestanden. Deze informatie wordt veilig opgeslagen op de Blue Kangaroo-databaseservers in een veilige omgeving. Alle verstrekte klantgegevens blijven eigendom van de klant en de klant heeft de volledige verantwoordelijkheid om de verstrekte gegevens up-to-date te houden. Blue Kangaroo zal zich nooit bemoeien met de Inhoud van de Klant, tenzij ingrijpen vereist is om veiligheidsredenen of om onderhoudsredenen of op verzoek van de Klant.

2. Veiligheid en delen van klantcontent

Blue Kangaroo levert alle redelijke inspanningen om Klantinhoud veilig te bewaren en alle Klantinhoud vertrouwelijk en veilig te houden. Dit omvat verschillende functies voor beveiliging en contratechnologische aanvallen om gegevens veilig te houden. Blue Kangaroo zal nooit enige Inhoud van Klant met derden delen, tenzij om enkele operationele redenen zoals hieronder vermeld. Gedeelde gegevens worden altijd gecodeerd tijdens verzending via internet.

Huidige functionaliteit die het delen van inhoud gebruikt:

 

  • Automatische vertaling: Blue Kangaroo kan sommige gegevens van de klant verzenden naar een derde partij (partner) voor vertaaldoeleinden. Deze gegevens kunnen door onze partner worden gebruikt om hun vertaalfunctionaliteit te verbeteren. Delen omvat: tekst en rijke tekst. Documenten, afbeeldingen en andere bestanden worden nooit gedeeld voor deze functionaliteit.


In het geval dat een klant zeer vertrouwelijke gegevens gebruikt, kan de klant de bovenstaande functionaliteit uitschakelen die afhankelijk is van het delen van klantgegevens. Dit zal leiden tot een minder rijke ervaring, maar zal de kernfunctionaliteit van de Blue Kangaroo-service niet uitschakelen.
 

Persoonsgegevens

 

1. Bescherming van persoonsgegevens

Persoonsgegevens: alle informatie over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon; als identificeerbaar wordt beschouwd een natuurlijke persoon die direct of indirect kan worden geïdentificeerd, met name aan de hand van een identificator zoals een naam, een identificatienummer, locatiegegevens, een online identificator of van een of meer elementen die kenmerkend zijn voor de fysieke, fysiologische, genetische, psychische, economische, culturele of sociale identiteit van die natuurlijke persoon.

 

Wij hechten het nodige belang aan het respecteren en de bescherming van uw privacy en de vertrouwelijkheid van uw persoonsgegevens. Onderhavige privacy- en cookieverklaring heeft tot doel u te informeren over de modaliteiten in verband met het gebruik van persoonsgegevens en over de ingestelde beschermingsregels om de vertrouwelijkheid van deze persoonsgegevens te vrijwaren.

 

Wij verbinden ons ertoe om persoonsgegevens discreet te gebruiken en het vertrouwelijke en private karakter ervan te beschermen. Dit alles in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR), de Wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens (zoals gewijzigd) (hierna ‘de Wet van 8 december 1992’) en de andere relevante vigerende wettelijke voorschriften. Wij hebben naar best vermogen juridische en technische voorzorgen genomen om ongeoorloofde toegang tot en gebruik van uw persoonsgegevens te vermijden. Waar het onmogelijk is om beveiliging volledig te kunnen garanderen zullen wij voorzien in passende technische en organisatorische maatregelen om de persoonsgegevens te beschermen.

 

2. Welke persoonsgegevens worden verzameld, waarom en voor welke doeleinden?

 

Verwerking: een bewerking of een geheel van bewerkingen met betrekking tot persoonsgegevens of een geheel van persoonsgegevens, al dan niet uitgevoerd via geautomatiseerde procedés, zoals het verzamelen, vastleggen, ordenen, structureren, opslaan, bijwerken of wijzigen, opvragen, raadplegen, gebruiken, verstrekken door middel van doorzending, verspreiden of op andere wijze ter beschikking stellen, aligneren of combineren, afschermen, wissen of vernietigen van gegevens.

 

“Vertrouwelijke verwerking” betekent dat wij de persoonsgegevens op vertrouwelijke wijze verwerken overeenkomstig de in België geldende wettelijke voorschriften, met name de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR) en de Wet van 8 december 1992.

 

U bent vrij om onze website te bezoeken en de nodige informatie over onze diensten te verzamelen, zonder ons enige persoonsgegevens te verstrekken.

 

Wij kunnen de persoonsgegevens van de volgende betrokkenen verwerken (bv: klanten, klantcontactpersonen, etc). Wij kunnen de volgende persoonsgegevens van de betrokkene (bv. naam, voornaam, rijksregisternummer, telefoonnummer, adres, e-mailadres, rekeningnummer, afbeelding, gezins-samenstelling, opleiding, functie, etc.) verwerken op basis van volgende rechtsgronden (toestemming van de betrokkene, noodzakelijkheid voor de uitvoering van de overeenkomst, wettelijke verplichting, bescherming van vitale belangen, taak van algemeen belang of gerechtvaardigd belang) voor volgende doeleinden (bv. om te voldoen aan wettelijke verplichtingen (klantenbeheer, etc.), om de overeenkomst te kunnen uitvoeren, om de betrokkene te voorzien van informatieve nieuwsberichten m.b.t. de onderneming, om de kwaliteit van diensten of informatie te verbeteren, etc.:

Door persoonsgegevens te verstrekken, verleent de betrokkene de uitdrukkelijke toestemming om die gegevens te verwerken voor de bovengenoemde doeleinden. De betrokkene heeft het recht om de gegeven toestemming terug in te trekken, voor zover de verwerking louter gebaseerd is op de toestemming van de betrokkene..

 

De persoonsgegevens van de betrokkene worden in geen geval overgemaakt aan derden, noch voor informatieve, noch voor commerciële doeleinden.

 

De bewaartermijn van de persoonsgegevens bij ons bedraagt 3 jaar. Bij verloop van deze termijn worden de persoonsgegevens verwijderd uit het systeem. De persoonsgegevens verwerkt voor personeelsbeheer en facturatiedoeleinden zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied van boekhouding en sociale wetgeving). Indien wij de persoonsgegevens na verloop van de bewaartermijn nog verder wenst te gebruiken, zullen wij hiervoor opnieuw toestemming vragen.

 

3. Uw rechten

 

Overeenkomstig de geldende regelgeving beschikt u op eenvoudig verzoek over een wettelijk recht op gratis toegang tot uw persoonsgegevens teneinde deze aan te vullen, te verbeteren, te wijzigen, te verwijderen of over te dragen. U beschikt eveneens over het recht om u op eenvoudig verzoek kosteloos te verzetten tegen de verwerking van uw persoonsgegevens voor doeleinden zoals direct marketing.

 

Meer specifiek heeft de betrokkene overeenkomstig de geldende regelgeving en onder de geldende voorwaarden de volgende rechten:

Recht op inzage: de betrokkene heeft steeds de mogelijkheid om zijn persoonsgegevens (incl. verwerkingsdoeleinden, categorieën van persoonsgegevens, verwachte opslagtermijn) op te vragen ter inzage.

Recht op rectificatie: de betrokkene heeft steeds de mogelijkheid om zijn persoonsgegevens te laten verbeteren of aan te vullen.

Recht op gegevenswissing: de betrokkene heeft onder voorwaarden de mogelijkheid om op simpel kosteloos verzoek de verwijdering van zijn persoonsgegevens te vragen.

Recht op beperking van de verwerking: de betrokkene heeft onder voorwaarden de mogelijkheid om een beperking van de verwerking van zijn persoonsgegevens naar de toekomst toe te vragen.

Recht op bezwaar: de betrokkene heeft onder voorwaarden de mogelijkheid om een bezwaar in te dienen tegen de verwerking van zijn persoonsgegevens voor onder meer direct marketing doeleinden.

Recht op overdraagbaarheid: de betrokkene heeft de mogelijkheid om zijn persoonsgegevens in een gestructureerde, gangbare en machine leesbare vorm te verkrijgen en over te dragen aan derden.

 

Indien u één van deze rechten wenst uit te oefenen, kan u ons schriftelijk contacteren via het e-mailadres privacy@bluekangaroo.be. Wij nemen binnen 30 dagen na uw verzoek contact met u op.

Contact

 

Nog vragen?

 

Wij zijn de verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het lezen van deze privacy- en cookieverklaring nog vragen of opmerkingen omtrent de bescherming van uw persoonsgegevens of omtrent cookies heeft, kan u ons contacteren via het e-mailadres privacy@bluekangaroo.be hetzij via de bovenstaande contactgegevens. Wij nemen binnen 30 dagen na uw verzoek contact met u op.

 

U kan eveneens contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming (DPO) die instaat voor de behartiging van uw privacybelangen. U kan de functionaris voor gegevensbescherming (DPO) rechtstreeks bereiken via volgende gegevens: Jeffrey De Meulemeester – jeffrey@bluezoo.be.

 

Voor bijkomende informatie betreffende de bescherming van de persoonsgegevens kan u zich richten tot de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer te 1000 Brussel, Drukpersstraat 35, tel: 02/274.48.00, e-mail: commission@privacycommission.be, www.privacycommission.be.

 

* * *