Overslaan en naar de inhoud gaan
Quick-step

Wereldwijd community management voor Quick-Step vloeren.

We kloppen graag nog eens op dezelfde nagel: social media is social. Daarom geloven we steevast in de waarde van zuiver, snel, beleefd en juist community management en customer service via onze geliefde kanalen. Sinds 2017 ondersteunen we het Quick-Step team, om alle inkomende comments, vragen en klachten af te handelen, samen met het marketing- en service team. 

Business-to-human 

Ongeacht het type vraag weet elke community manager dat er steeds een persoon aan de andere kant van die reactie of DM zit. Het is daarom belangrijk dat we telkens beleefd en correct antwoorden. Ook bij klachten uiteraard. Zo staan we samen met Brand New Day in om vragen over de installatie of onderhoud van Quick-Step vloeren zo goed mogelijk te beantwoorden. 

We kloppen graag nog eens op dezelfde nagel: social media is social.

Quick-Step Community Management

Daarnaast ligt de focus ook op community building. Een positieve reactie moet daarom net zoveel aandacht (van ons) krijgen als een technische vraag. Het is ontzettend waardevol om van een tevreden klant een ambassadeur te kunnen maken. En daar heb je als merk op lange termijn profijt van. 

Tone of voice 

Vanuit de strategie van Quick-Step beantwoorden we de comments ook niet zomaar. Het is voor elk merk cruciaal om een duidelijke tone of voice op te stellen. Een vriendelijke toon spreekt voor zich, maar ook hoe je het gesprek opent en afsluit speelt een rol. Vanzelfsprekend is dit ook zoveel mogelijk in de taal van de klant zelf. 

Benieuwd hoe dit er live aan toe gaat? Check de social media kanalen van Quick-Step:

Beestig benieuwd naar hoe wij jouw customer service kunnen versterken? Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking!

Meer lezen?

Ontdek al onze cases of klik op een logo onderaan! ⬇️