Overslaan en naar de inhoud gaan

Blog

Sharing is caring. Daarom delen we graag alles wat wij weten over de snel veranderende wereld van social media.

Vacatures op social media

5 tips om vacatures in te vullen via social media

Zoals je wel weet zijn social media uitermate geschikt om je product gericht te adverteren naar (potentiële) klanten. Maar wist je dat je het ook kan gebruiken om je openstaande vacatures ingevuld te krijgen? In deze blog vind je 5 tips om social media in te zetten als extra schakel in je aanwervingsproces.

Lees meer

Optimaliseer je LinkedIn profiel

Zo optimaliseer je jouw LinkedIn profiel

Uit een bevraging door Adecco bij recruiters blijkt dat 94% eerst het LinkedIn-profiel bekijkt voordat ze een kandidaat uitnodigen voor een sollicitatiegesprek. Je eerste indruk maak je dus niet tijdens een persoonlijk gesprek, maar met je profiel op dit kanaal. Het updaten en verbeteren van je LinkedInprofiel is dus een cruciale stap in het verkrijgen van je droomjob. Bovendien toont het aan dat je je weg kent in de digitale wereld, een soft-skill die steeds belangrijker wordt.

Lees meer

LinkedIn Talent Solutions

Hoe gebruik je Talent Solutions om vacatures in te vullen?

In tijden van schaarste op de arbeidsmarkt en de ‘war on talent’ kan het vinden van de juiste profielen voor je vacatures een heuse uitdaging zijn. Gelukkig zijn er een heleboel hulpmiddelen die je helpen om de juiste doelgroepen aan te spreken. Een paar daarvan zitten gebundeld in de LinkedIn Talent Solutions. Hoe je die efficiënt gebruikt? Dat leggen we je graag uit.

Lees meer