Overslaan en naar de inhoud gaan
blue_caribou

Blue Caribou

De ontbrekende schakel in jouw aanwervingsproces, aangedreven door onze expertise in social media.

In het huidige economische klimaat is het niet makkelijk om  vacatures ingevuld te krijgen. Bij Blue Zoo zijn we ervan overtuigd dat adverteren op social media de ontbrekende schakel kan zijn in jouw aanwervingsproces.

De 'war on talent' woedt in alle hevigheid en het vinden van de juiste profielen vormt een uitdaging.

Aanwerven via social 
media, hoezo?

Waarschijnlijk staan jouw vacatures al een tijdje te blinken op jouw bedrijfswebsite en eventuele andere kanalen. De volgende stap is ervoor te zorgen dat potentiële werknemers de vacature-tekst ook werkelijk te zien krijgen. En solliciteren.

Daar kunnen social media bij helpen: via op maat gemaakte advertenties zorgen wij dat de juiste profielen jouw vacatures zien verschijnen op hun feed.

Blue Caribou footsteps

Hoe werkt het?

Verrekijker

Kanalen als Facebook, Instagram en LinkedIn hebben een groot aantal gebruikers. Daarom kunnen ze een grote hoeveelheid data ter beschikking stellen. Dit geeft ons de mogelijkheid om heel gericht te targeten.

Persoon

We zorgen ervoor dat de advertenties voor de vacatures enkel verschijnen bij relevante profielen, dus bij mensen die geïnteresseerd kunnen zijn in jouw bedrijf en de openstaande functies.

handshake

Wanneer ze op het bericht klikken, komen ze terecht op een landingspagina die wij speciaal voor jouw vacatures opzetten. Hier vinden ze de inhoud van de job en kunnen ze rechtstreeks solliciteren. Op regelmatige basis ontvang je een overzicht van alle sollicitanten, inclusief hun CV.