Blue Caribou, aanwerven via sociale media
 

Waarschijnlijk staan jouw vacatures al een tijdje te blinken op jouw bedrijfswebsite en eventuele andere kanalen. De volgende stap is ervoor te zorgen dat potentiële werknemers de vacature-tekst ook werkelijk te zien krijgen. En solliciteren. 

 

Daar kunnen social media bij helpen: via op maat gemaakte advertenties zorgen wij dat de juiste profielen jouw vacatures zien verschijnen op hun feed. 

 
 

Kanalen als Facebook, Instagram en LinkedIn hebben een groot  aantal  gebruikers. Daarom kunnen ze een grote hoeveelheid data ter beschikking stellen. Dit geeft ons de mogelijkheid om heel gericht te gaan targeten. 

We zorgen ervoor dat de advertenties voor de vacatures enkel verschijnen bij relevante profielen, dus bij mensen die geïnteresseerd kunnen zijn in jouw bedrijf en de openstaande functies. 

Wanneer ze op het bericht klikken, komen ze terecht op een landingspagina die wij speciaal voor jouw vacatures opzetten. Hier vinden ze de inhoud van de job en kunnen ze rechtstreeks solliciteren. Op regelmatige basis ontvang je een overzicht van alle sollicitanten, inclusief hun CV.

Omdat we bij Blue Zoo overtuigd zijn van deze efficiënte manier van werken, passen wij (voor Blue Caribou) het ‘no cure, no pay’-principe toe. 

 

Wanneer we na onze campagnes op social media dus niet tegemoet komen aan de vooropgestelde criteria (bv. het aanleveren van een vastgelegd aantal kandidaten) of er geen aanwerving volgt uit onze pool van leads, betaal je enkel het gespendeerde advertentiebudget. 

 

De kosten voor de uitrol en opvolging van de campagne, nemen we dan volledig voor onze rekening.

 
 
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle

Kempische Steenweg 303 bus 200

3500 Hasselt

2020 Blue Kangaroo BVBA

HR-logo-w.png

Met de steun van