Overslaan en naar de inhoud gaan
Meet Lindsay!

Nieuw volk bij Blue Zoo

There she is! De nieuwe zoo keeper in onze dierentuin *tromgeroffel*: Lindsay. Met een diploma communicatiewetenschappen op zak, vult ze haar passie voor communicatie aan met een bachelor communicatiemanagement aan Hogeschool PXL. Ze staat haast te springen om over de omheining van het studentenleven te klimmen, recht de wijde wereld van social media in. Komende drie maanden maakt ze als stagiaire deel uit van Blue Zoo. Benieuwd naar dit nieuwe gezicht?

En jij bent?


Lindsay is een 22-jarige, spontane meid. Ze is gebeten door het communicatie virus -het is eens iets anders- en wil daarin ook uitblinken. Het meest van al voelt ze zich thuis in het plannen en organiseren van content. Als sociale duizendpoot komt ze maar al te graag in (hopelijk snel weer fysiek) contact met klanten. 


Uit deze ervaring wil Lindsay vooral leren hoe je specifieke doelstellingen kan behalen door social media gericht in te zetten. Daarnaast wil ze écht leren om impact te creëren met content. Dat moet je ons geen twee keer vragen. 😉 Let’s get this party started!

Panda Lindsay

Three shots fired 


Met welk dier uit de zoo identificeer je je het meest en waarom?
“Met een panda! Naast een lieflijke kant, kan ik ook scherp uit de hoek komen (ten gepaste tijden natuurlijk 😉). Daarnaast zou ik ook heel de dag door kunnen eten. Ik kan me daar wel net iets beter in bedwingen dan een panda... hoop ik.”


Wat is je minst favoriete plek in de zoo? 
No doubt: de vogelkooien. Ik heb een panische angst voor vogels. Het duurde maar 2 uurtjes voor collega Silke en ik ontdekten dat we deze eigenschap delen. Heel leuk dat iemand me begrijpt en samen met mij op een veilige afstand van de roofvogelshows blijft.”


Wat verschijnt er op je TikTok foryoupage? 
“Veel workout challenges (die ik niet kan), FC De Kampioenen memes en hondenfilmpjes. Toch twee van de drie zijn echte essentials, vind ik!”

Tell me more


Je kent iemand pas echt als je er de raarste feitjes over weet. Bij deze een stoomcursus:  

  • Lindsay is linkshandig 🤪
  • Haar favoriete merk ooit: Tony’s Chocolonely 🍫
  • Muzieksmaak is op zijn minst gezegd gevarieerd: zelfs Spotify krijgt er geen hoogte meer van. 🎶
  • Signature dish: pasta mascarpone 😋
Don't say anything online that you wouldn't want plastered on a billboard with your face on it.

We voelen het al. Dit komt helemaal goed!

Welkom in het team, Lindsay.💙