Overslaan en naar de inhoud gaan
Kyana & Charlotte

Kersvers duo versterkt Blue Zoo.

De nieuwe stagiaires Charlotte en Kyana versterken de komende drie maanden het team van Blue Zoo. Samen studeren ze (normaal😉) in juni af aan de bacheloropleiding Communicatiemanagement van Hogeschool PXL. Met hun passie voor sociale media zetten ze hun beste beentje voor in deze wondere wereld van online communicatie.

The basics

Kyana is een 21-jarige gedreven en perfectionistische zoo keeper. Every detail matters! Als ze een idee in haar hoofd heeft, zet ze haar klauwen erin vast. En lossen doet ze nooit. 😉 Niet alleen in het werkveld, maar ook in haar outfit.🤪💁🏻‍♀️ Daarnaast heeft ze een creatieve geest. Ze kan zich uren bezig houden in Canva en Photoshop, maar laat haar geen video’s monteren. That’s not her cup of tea. Bovendien is ze leergierig, ze kijkt er naar uit om te ontdekken wat deze fantastische sector te bieden heeft. Kom maar op! 

💙

Als 20-jarige dame staat Charlotte positief in het leven en begint ze de dag altijd met een lach. Met een oog voor detail laat ze niks aan het toeval over en ziet ze altijd ruimte voor verbetering. Performance-minded. ✅ 

Ze houdt ervan om haar creativiteit de vrije loop te laten en met de gekste ideeën aan de slag te gaan. Charlotte haalt het onderste uit de kan om tot het ideale ontwerp te komen. Sociale media is haar dagelijkse inspiratiebron voor de nieuwste kledingtrends en leuke restaurantjes. Ze is namelijk een echte foodie. Met een passie voor Fiat 500 cruiset ze heel het land door met haar babyblauwe auto. De kleur past al perfect bij onze zoo, like it’s meant to be. 😉

Kyana & Charlotte

Get to know these ladies

Wat is je old time favorite song?
Charlotte: “Wanneer ik feestje bouw in mijn auto kan het nummer September van Earth, Wind & Fire zeker niet ontbreken! Mijn liefde voor 70’s, 80’s en 90’s muziek is dan ook onverwoestbaar.”
Kyana: “Alle liedjes van Spring zijn mijn old time favorites, eigenlijk alle klassiekers. Zolang ik maar luidkeels kan meezingen, ook al kan ik totaal niet zingen. Sorry not sorry!”

Welk item is onmisbaar in je handtas? 
Charlotte
: “In mijn handtas zal je altijd brillendoekjes terugvinden. Het leven zien met vingerafdrukken voor je ogen is geen pretje. 👀”
Kyana: “Lippenbalsem en een bloemige mini-parfum kan je steevast in mijn tas terugvinden. Als ik mijn vriendinnen moet geloven, zitten alle essentials in mijn handtas. 😅”

Voor welk gerecht kom je graag uit je nest? 😋
Charlotte: “Mijn favoriete gerecht komt precies van het kindermenu, maar oh wat smul ik er van! Met kipfilet met appelmoes en frietjes maak je mijn dag goed!”
Kyana: “Mijn standaard bestelling, videe met frietjes. Altijd en overal!”

Welke quote is op je lijf geschreven? 
Charlotte: “‘Don’t stop until you're proud’ is mijn visie op het leven."
Kyana: “Een quote die op mijn lijf geschreven is, is ‘nothing will work unless you do’. Opgeven staat dan ook niet in mijn woordenboek.”

This or that? Met Kyana. 😎

This or That Kyana
This or that Kyana

This or that? Met Charlotte. 😎

This or that Charlotte
This or That Charlotte

Welkom in het team, Zoo Keepers! 💙 Heel veel plezier tijdens jullie stage, let's make it count. 🚀