• Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle

Kempische Steenweg 303 bus 200

3500 Hasselt

2020 Blue Kangaroo BVBA

HR-logo-w.png

Met de steun van

Een gedreven team van social media experten?  Dat is BLUE ZOO.

 

Over ons

Met onze ervaring en motivatie willen we bedrijven aanleren hoe je moet communiceren, via sociale media, zodat het begrijpbaar en bijgevolg winstgevend is. We focussen ons op het resultaat dat je kan boeken met content creatie, community management en social advertising.

 

Blue Zoo helpt je met je strategie en stelt je communicatie scherp om de targets te behalen. Analyse, strategie, community management, content creation en advertising hebben voor ons, en binnenkort ook voor jou, geen geheimen meer. We kunnen je communicatie via social media volledig voor jullie doen of we leiden je hiervoor op. We halen het onderste uit de kan en de effectiviteit van onze inspanningen tonen we dan ook steeds graag aan met cijfers.

We willen mensen met elkaar leren praten,

via de technologische middelen die er zijn.

Blue Kangaroo

Vanuit onze eigen frustraties ontwikkelden we hiervoor Blue Kangaroo, een softwaretool die alle kennis en informatie binnen je bedrijf bundelt en makkelijk beschikbaar maakt. We leren je er enerzijds mee omgaan, anderzijds combineren we dit met de nodige vaardigheden om die communicatie zo goed mogelijk uit te voeren. Zowel voor jou als voor je klanten.

Opleidingen

Naast advies, software en werk op maat, bieden we ook opleidingen aan. Deze opleidingen zijn volledig aangepast aan de noden van het bedrijf. We nemen je en/of jouw team bij de hand om: het merkimago te versterken, producten extra naar voor te schuiven en visibiliteit te verhogen.